Balettcipő 1990 Ft-tól, spicc cipő, tánccipő bolt.


Tanácstalanul állsz a balettcipő vásárlás előtt?

Szeretnél, alaposan elmélyedni a témában mielőtt döntesz?

Meg akarod ismerni a különböző fajtáit, és hogy melyik milyen órára való?

Készen állsz az első balett órára, és már csak a tánccipő hiányzik?

A lehető legjobb helyen jársz, hogy kiválaszd a tökéletes gyakorlót.

Érdemes időt szánni a vásárlásra, hiszen a megfelelő cipő a legjobb barát lesz az órákon. Észrevétlenül segíteni fog abban, hogy látványos eredményeket érj el tanulás közben. Ehhez viszont ismerni kell a fajtáit, egyáltalán nem mindegy ugyanis hogy melyik órán mit húzol a lábadra.

Ezen kívül megismerkedhetsz a felépítésével, anyagával, sőt a megfelelő méret eltalálásában is segítünk. Végül pedig azt is megmutatjuk, hogy miként kösd meg a cipőt, hogy pont alkalmas legyen a táncra. 

Legfontosabb a cipő mérete, hiszen alkalmanként akár hatvan-kilencven percet is benne leszel. A balettórán nem tudsz koncentrálni és az órai gyakorlatokra figyelni, ha szűk, vagy esetleg lötyög a lábadon a cipő.

A szélessége sem elhanyagolható, ahány láb annyi lábfelépítés. Ezért fontos, hogy próbánál ezt is vedd figyelembe. Legyinthetsz, hogy majd kinyúlik, de ez egyáltalán nem biztos.

A sima gyakorló balettcipőnek előnye, hogy mind a rüszt tetején található pántokkal, mind a cipő felső élében körbefutó gumival szabályozhatjuk a cipő méretét, akár egy-két mérettel is tudjuk növelni, vagy csökkenteni a méretét.

A talp részen a hasított bőr anyag elsőre furcsa érzés, de használat közben hamar kiderül, hogy milyen hasznosan védi a talpat. Ezekből a csepp talpút érdemes választani, a piskóta talp már történelem, mindenki áttért a csepp talpra, mert sokkal célszerűbb, a táncos jobban érzi a talajt és spiccelés is sokkal esztétikusabb látványt nyújt benne.

Szeretnél egy balettcipőt, csepptalpú gyakorló cipőt vagy spicc cipőt vásárolni? Ezeket mind megtalálod, a Belmove tánccipő boltban Budapesten a Nyugatinál.

Ebben a tánccipő boltban sok-sok méret, fazon és színválasztékból tudsz választani, a kiváló világhírű termékek, spicc cipők kínálatából.

.

.